Het #soebinitiatief

Dit initiatief is geheel belangeloos ontstaan en in een zeer korte tijd enorm gegroeid tot nationale grootte, daar niet alleen de lokale media er aandacht aan schonk, maar ook de grote radiozenders als 538 en Radio 10. Met als hoogtepunt Hart in Aktie met Wendy van Dijk!

Wat begon als een onschuldige oproep in een besloten Facebookpagina liep snel uit tot een enorm groot succes. Zowel groente donaties als financiële donaties stroomden binnen om iedereen, in de weide omtrek van Vianen, van SOEB te mogen voorzien. Geheel belangeloos en voor iedereen die het verdient, maar ook nog eens goed kan gebruiken om welke reden dan ook.

Middels het #soebinitiatief is er al “1200 LITER” SOEB gemaakt en gedoneerd! En de liters blijven maar oplopen! Daarbij is het SOEB-initiatief geheel afhankelijk van giften en donaties zoals; grote hoeveelheden groente, financiële donaties/ giften en ingrediënten om de SOEB de “Finishing Touch” te geven waardoor het een “soep met een B” wordt.

SOEB heeft heel duidelijk het doel gezet om heel Nederland van SOEB te voorzien en dus op deze manier het #soebvirus te verspreiden! Een positief virus tegen alle nare berichten om ons heen. Het doneren van een SOEB veroorzaakt een glimlach op het gezicht. Een warm gevoel van binnen (letterlijk). En maakt de afstand tussen elkaar weer een stukje kleiner.

Wil jij hier nou ook aan bijdragen? Dat kan! D.m.v. een financiële donatie of gift. Jij bepaalt zelf wat je wil bijdragen. Dit kun je doneren op het volgende rekeningnummer:

NL40KNAB0258226765 t.n.v. SOEB. O.v.v. Donatie SOEB-initiatief.

Deze financiële bijdrage wordt volledig gebruikt voor het SOEB-initiatief.

Wil jij graag iemand verrassen met een heerlijke pot SOEB? Ook dat kan! Stuur een mail naar soebinitiatief@soebbybob.nl met daarin de betreffende persoon/personen, korte toelichting en de adresgegevens. Op het moment dat er meerdere adressen zijn geclusterd zal er gereden gaan worden. Door de toegenomen drukte rondom het SOEB-initiatief kan het bezorgen van de SOEB wat langer duren. Daarvoor graag uw begrip.

Nogmaals; het SOEB-initiatief is geheel belangeloos en daarom afhankelijk van donaties en giften. Wil je daarom een SOEB doneren en er een financiële donatie tegenover zetten? Geef dan in je mail aan wat je zou willen doneren. Dit wordt d.m.v. een betaalverzoek geregeld.

Namens alle mensen in Nederland; Alvast ontzettend bedankt!